Nieuws

Vanuit stichting ZOOkeeper publiceren we regelmatig nieuwsberichten over onze nieuwe kunstenaars, openingen van tentoonstellingen of aankondigen voor een Open Call.

Open Call #3

Ben jij op zoek naar een inspirerende plek om op onderzoek uit te gaan? Heb jij zin om voor een periode van drie maanden te experimenteren in een nieuwe omgeving? We zoeken voor Studio ZOOkeeper een nieuwe professionele kunstenaar die van januari t/m maart 2022 aan het werk gaat in Studio ZOOkeeper in Emmen. De studio is gesitueerd in het Rensenpark, midden in het centrum van Emmen en is geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Open Call #2

Studio ZOOkeeper is een inspirerende maakplaats in het Rensenpark, het voormalige dierenpark in het centrum van Emmen. De studio is vooral bedoeld voor kunstenaars uit Noord- en Oost Nederland. Periode: juli, augustus, september 2021.

Lees meer

Open Call #1

Studio ZOOkeeper is een inspirerende maakplaats in het voormalige dierenpark in het centrum van Emmen. Het is een plek zonder verblijfsmogelijkheid, bedoeld voor kunstenaars uit Noord- en Oost Nederland. 

Lees meer

Open Call #4

Ben jij op zoek naar een inspirerende plek om op onderzoek uit te gaan? Heb jij zin om voor een periode van drie maanden te experimenteren in een nieuwe omgeving? We zoeken voor Studio ZOOkeeper een nieuwe professionele kunstenaar die van mei t/m juli aan het werk gaat in Studio ZOOkeeper in Emmen. De studio is gesitueerd in het Rensenpark, midden in het centrum van Emmen

Lees meer